Woningontruiming

JHC-woningontruiming verzorgt voor u de complete woningontruiming. Wij zorgen ervoor dat uw woning naar uw wensen zal worden ontruimt. 

Wilt u graag meer weten over onze ontruimingsdiensten of kosten? Neem vandaag nog contact op!

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vrijblijvend gratis offerte

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Woningontruiming service

In de meeste gevallen kiezen mensen voor een woningontruiming na het overlijden van een familielid. Daarnaast kan er natuurlijk ook voor een woningontruiming worden gekozen in andere gevallen, denk aan het schoonmaken van een ernstig vervuilde woning of het ontruimen van een bedrijfspand.

We begrijpen echter dat het een uitdaging kan zijn om vreemden de persoonlijke bezittingen uit een woning te laten halen. Daarom is het verstandig om de woningontruiming toe te vertrouwen aan een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft. Wij bij JHC-woningontruiming staan voor u klaar.

Ontruimen en opleveren van woningen

Elke woningontruiming is uniek. Elke woning vereist verschillende werkzaamheden. Het leegruimen van ieder type woning vereist allemaal een andere aanpak. Meer weten? Bekijk hieronder onze aanpak per type woningontruiming:

Standaardwerkzaamheden omvatten het verwijderen van spullen, het opruimen van de woning en het bezemschoon opleveren ervan. Soms zijn er ook aanvullende klusdiensten nodig. Bijvoorbeeld, het verwijderen van vloerbedekking kan vereist zijn voor het opleveren van een woning.

Als een woning verkocht moet worden, zijn er andere zaken van belang om de woning verkoopklaar te maken. In dat geval kunnen schilder-, tuin- of stucwerkzaamheden de waarde van de woning verhogen. We delen graag ons vrijblijvende advies en ruime ervaring op dit gebied.

Voor alle ontruimingen garanderen we dat de woning op tijd en zonder extra kosten wordt opgeleverd. We kunnen zelfs de eindinspectie van de woningstichting voor onze rekening nemen.

Voor services gerelateerd aan woningontruimingen kunt u hieronder een kijkje nemen:

Oplevergarantie JHC-woningontruiming

JHC-Woningontruiming garandeert dat de woning volledig volgens afspraak en zonder extra kosten wordt ontruimd en opgeleverd. We zorgen ervoor dat de woningontruiming op een vertrouwde en professionele manier wordt uitgevoerd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Hoe verloopt de aanvraag van een woningontruiming?

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het ontruimen van een woning kunnen variëren, hanteren we een vaste procedure voor het aanvragen van woningontruiming. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, kunnen we garanderen dat de woningontruiming soepel en probleemloos verloopt.

  • Stap 1 – Neem contant met ons op (via onderstaande formulier). Allereerst beantwoorden we al uw vragen en plannen we een afspraak om de woning te bezichtigen.
  • Stap 2 – Het bezoek aan de woning is volledig vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 
  • Stap 3 – Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. We werken altijd met een vaste prijs, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  • Stap 4 – Als u nog vragen heeft, beantwoorden we die natuurlijk graag. Pas wanneer u volledig gerustgesteld bent over wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring op de offerte en starten we met de woningontruiming.

Wilt u weten hoe een woningontruiming er precies aan toe gaat? Bekijk het op onze pagina: Woningontruiming na overlijden

Wat kost een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de woning, de hoeveelheid te verwijderen inboedel en eventuele extra diensten zoals schoonmaak, vloer verwijderen, of kleine reparaties. Hieronder vindt u een prijstabel met inschattingen per type woning. Let wel op dat dit inschattingen zijn en deze kunnen afwijken van het daadwerkelijke totaalbedrag. Wij zijn graag transparant over onze prijzen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wilt u een specifiekere inschatting? Vraag dan hier een offerte op maat aan. Wilt u meer lezen over welke factoren deze kosten beïnvloeden en hoe u hierop kunt besparen? Lees dan ons blogartikel: Wat kost een woningontruiming?

Type woningGemiddelde kosten woningontruiming
Senioren kamer€150 tot €350
Kleine woning (1 tot 2 kamers)€150 tot €550
Eengezinswoning€600 tot €1500
Grote woning (meer dan 3 slaapkamers)€750 tot €2000
demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.