Woningontruiming

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

Woningontruiming

In de meeste gevallen kiezen mensen voor een woningontruiming na het overlijden van een familielid. In zo’n situatie zijn er tal van voordelen om het leegruimen van het ouderlijk huis na overlijden uit te besteden aan JHC-Woningontruiming. Tijdens deze periode heeft u al genoeg aan uw hoofd, met het verwerken van het verlies en het regelen van de uitvaart, waardoor u geen tijd en energie heeft om zelf de woning te ontruimen. We begrijpen echter dat het een uitdaging kan zijn om vreemden de persoonlijke bezittingen van uw dierbare uit de woning te laten halen. Daarom is het verstandig om de woningontruiming toe te vertrouwen aan een bedrijf dat ruime ervaring heeft met het professioneel en zorgeloos uitvoeren van woningontruimingen na overlijden. JHC-Woningontruiming is het bedrijf waarop u kunt vertrouwen.

Ontruimen en opleveren van woningen

Elke woningontruiming is uniek. Elke woning vereist verschillende werkzaamheden. Het leegruimen van koopwoningen, huurwoningen en zorg- of verpleegkamers vereist allemaal een andere aanpak. Standaardwerkzaamheden omvatten het verwijderen van spullen, het opruimen van de woning en het bezemschoon opleveren ervan. Soms zijn er ook aanvullende klusdiensten nodig. Bijvoorbeeld, het verwijderen van vloerbedekking kan vereist zijn voor het opleveren van een huurwoning. Als een woning verkocht moet worden, zijn er andere zaken van belang om de woning verkoopklaar te maken. In dat geval kunnen schilder-, tuin- of stucwerkzaamheden de waarde van de woning verhogen. We delen graag ons vrijblijvende advies en ruime ervaring op dit gebied. Voor alle woningontruimingen garanderen we dat de woning op tijd en zonder extra kosten wordt opgeleverd. We kunnen zelfs de eindinspectie van de woningstichting voor onze rekening nemen.

 

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Vaste procedure voor het aanvragen van woningontruiming

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het ontruimen van een woning na een overlijden kunnen variëren, hanteren we een vaste procedure voor het aanvragen van woningontruiming. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u de woningontruiming aan JHC-Woningontruiming toevertrouwt. Door vier eenvoudige stappen te doorlopen, kunnen we garanderen dat de woningontruiming soepel en probleemloos verloopt.

  1. Neem contact met ons op om te melden dat er een woningontruiming nodig is. Tijdens dit contact beantwoorden we uw vragen en plannen we een afspraak om de woning te bezichtigen.
  2. Het bezoek aan de woning is volledig vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dankzij onze ruime ervaring met woningontruimingen kunnen we tijdens dit bezoek advies geven over waar u rekening mee moet houden.
  3. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. We werken altijd met een vaste prijs, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  4. Als u nog vragen heeft, beantwoorden we die natuurlijk graag. Pas wanneer u volledig gerustgesteld bent over wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring aan de offerte en beginnen we met de woningontruiming.

Oplevergarantie

JHC-Woningontruiming garandeert dat de woning volledig volgens afspraak en zonder extra kosten wordt ontruimd en opgeleverd. We zorgen ervoor dat de woningontruiming op een vertrouwde en professionele manier wordt uitgevoerd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.

Laat u ons terugbellen

1 + 4 =