Werkwijze

Bent u benieuwd over de werkwijze bij een woningontruiming? Hieronder vertellen we u hoe het proces verloopt. Na de aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een gratis offerte op maat. De offerte is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Werkwijze

JHC-Woningontruiming ontzorgt; wij begrijpen dat een verhuizing of ontruiming een emotionele gebeurtenis is. Er moet in korte tijd veel geregeld worden. Wij brengen de woning terug in de oorspronkelijke staat. Natuurlijk volgens de regels van de woningcorporatie of de makelaar, op basis van uw wensen.

Voortraject

Woont u in ons werkgebied (Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland)? Dan komen we eerst langs voor een persoonlijke kennismaking. In de overige provincies gebeurt dat in overleg. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende woning en bespreken we met u wat u precies van ons verwacht. Binnen 48 uur ontvangt u dan onze offerte voor een woningontruiming of andere dienstverlening. Zodra u akkoord bent, maken we afspraken over de planning.

l
Z

Stap 1 – Aanvraag offerte of persoonlijk contactaanvraag

Stap 2 – Persoonlijke kennismaking en inschatting kosten

Stap 3 – Officieël voorstel/offerte wordt aangeboden bij de klant

Stap 4 – Na goedkeuring gaan we van start met de ontruiming/verhuizing 

Woningontruiming – Hoe werkt het?

Bij een complete woningontruiming haalt de familie in veel gevallen zelf eerst de dierbare en waardevolle spullen op. Wilt u liever een lijst indienen waarop de waardevolle items beschreven staan? Ook dat is geen probleem. Als we tijdens het ontruimen onverwacht andere waardevolle bezittingen tegenkomen, brengen we u daar direct van op de hoogte. Deze items dragen we vervolgens over aan een aangewezen familielid of – als dat uw wens is – aan een taxateur, antiquair of veilinghuis.

We zoeken een zinvolle bestemming voor de huisraad, zodat de spullen indien mogelijk een tweede leven krijgen. Goederen die niet meer bruikbaar zijn, laten we op een milieuvriendelijke manier verwerken.

Zodra het huis leeg is, zorgen we ervoor dat alles volgens afspraak in orde is. We gaan daarbij ver, soms betekent dit dat we vloeren verwijderen of nieuwe vloeren leggen, dat we de boel schoonmaken of desinfecteren, gaatjes vullen, schilderwerk uitvoeren of zelfs de woning herinrichten.

Joey eigenaar jhc woningontruiming
demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.