Werkwijze

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

Werkwijze

JHC-Woningontruiming ontzorgt; wij begrijpen dat de verhuizing van een familielid naar een verpleeg- of verzorgingstehuis of een plotseling overlijden een emotionele gebeurtenis vormt. Er moet in korte tijd veel geregeld worden, en we kunnen ons voorstellen dat u het verhuizen en leegmaken van de woning er niet bij kunt hebben. Wij zorgen voor een woningontruiming en brengen de woning terug in de oorspronkelijke staat. Natuurlijk volgens de regels van de woningcorporatie of de makelaar, op basis van uw wensen.

Voortraject

Woont u in ons werkgebied (Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland)? Dan komen we eerst langs voor een persoonlijke kennismaking. In de overige provincies gebeurt dat in overleg. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende woning en bespreken we met u wat u precies van ons verwacht. Binnen 48 uur ontvangt u dan onze offerte voor een woningontruiming of andere dienstverlening. Zodra u akkoord bent, maken we afspraken over de planning.

 

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Woningontruiming

Bij een complete woningontruiming haalt de familie in veel gevallen zelf eerst de dierbare en waardevolle spullen op. Wilt u liever een lijst indienen waarop de waardevolle items beschreven staan? Ook dat is geen probleem. Als we tijdens het ontruimen onverwacht andere waardevolle bezittingen tegenkomen, brengen we u daar direct van op de hoogte. Deze items dragen we vervolgens over aan een aangewezen familielid of – als dat uw wens is – aan een taxateur, antiquair of veilinghuis.

We zoeken een zinvolle bestemming voor de huisraad, zodat de spullen indien mogelijk een tweede leven krijgen. Goederen die niet meer bruikbaar zijn, laten we op een milieuvriendelijke manier verwerken.

Zodra het huis leeg is, zorgen we ervoor dat alles volgens afspraak in orde is. We gaan daarbij ver, soms betekent dit dat we vloeren verwijderen of nieuwe vloeren leggen, dat we de boel schoonmaken of desinfecteren, gaatjes vullen, schilderwerk uitvoeren of zelfs de woning herinrichten. U kunt het zo gek niet bedenken met betrekking tot een woningontruiming, wij regelen het, binnen de gestelde termijn en voor de afgesproken prijs.

Laat u ons terugbellen

12 + 14 =