Woning/pand Verkoop-klaar opleveren

Heeft u een woning verkocht en moet deze verkoop-klaar worden opgeleverd voor de volgende bewoner? JHC Woningontruiming kan u hiermee van dienst zijn en voor u de woning verkoop-klaar opleveren. Het verkoop-klaar oftewel bezemschoon opleveren van een woning is specialistisch werk wat vaak behoorlijk tijdrovend kan zijn. Vaak blijven er in een woning verschillende dingen achter die ontruimd moeten worden. Denk hierbij aan oude meubels, gordijnen en gordijnrails. Ook komt het regelmatig voor dat de nieuwe bewoner graag de oude vloer verwijdert ziet worden of er tapijt van de traptreden afgehaald moet worden.

 

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Duidelijkheid bij het verkoop-klaar opleveren van een woning

Bij een woning verkoop-klaar opleveren komt vaak meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht wordt. Het is dan ook een geruststellende gedachte als u deze taak volledig aan een team van professionals kunt overlaten die alles voor u uit handen nemen. Hierdoor heeft u een duidelijke indicatie van de kosten die gemoeid zijn bij de ontruiming en de tijd die dit in beslag gaat nemen. Als u het verkoop-klaar opleveren van een woning uitbesteedt aan JHC Woningontruiming dan zorgen wij ervoor dat u duidelijkheid heeft en verder nergens meer naar om hoeft te kijken. U kunt de nieuwe bewoner de exacte datum laten weten wanneer de woning klaar is om opgeleverd te worden.

 

Werkwijze bij verkoop-klaar opleveren

Bij een woningontruiming en het verkoop-klaar opleveren van een woning komen wij altijd eerst bij u langs voor een kennismaking en om de situatie in te schatten. Wij stellen u dan een aantal vragen en geven advies voor het verkoop klaar maken van de woning. We kunnen u dan ook precies vertellen wat u van ons kunt verwachten. Vervolgens krijgt u een offerte en als u hiermee akkoord gaat dan maken we een exacte planning voor het verkoop-klaar maken van de woning. Vanaf dit moment weet u de exacte datum dat de woning verkoop-klaar opgeleverd kan worden. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen alles voor u uit handen.

 

Vrijblijvende offerte

Voor een verkoop-klaar oplevering van een woning of bedrijfspand kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij voorzien u graag van advies en geven duidelijkheid over wat u van ons kunt verwachten. U bent nergens aan gebonden totdat u de offerte accepteert en aangeeft dat u graag met JHC Woningontruiming wilt samenwerken. Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer op onze website of laat u terugbellen. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.