Verkoop klaar opleveren van woning

Heeft u een woning verkocht en moet deze verkoopklaar worden opgeleverd voor de volgende bewoner?

Van A tot Z zullen we u ontzorgen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Wilt u graag meer weten? Neem vandaag nog contact op!

Jhc woningontruiming

Of bel direct met Joey: 0620909728

Uw woning klaarmaken voor verkoop

Het verkoop-klaar oftewel bezemschoon opleveren van een woning is specialistisch werk wat vaak behoorlijk tijdrovend kan zijn. Vaak blijven er in een woning verschillende dingen achter die ontruimd moeten worden. Denk hierbij aan oude meubels, gordijnen en gordijnrails. Ook komt het regelmatig voor dat de nieuwe bewoner graag de oude vloer verwijdert ziet worden of er tapijt van de traptreden afgehaald moet worden.

Duidelijkheid bij het verkoop klaar opleveren van een woning

Bij een woning verkoop-klaar opleveren komt vaak meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht wordt. Het is dan ook een geruststellende gedachte als u deze taak volledig aan een team van professionals kunt overlaten die alles voor u uit handen nemen. Hierdoor heeft u een duidelijke indicatie van de kosten die gemoeid zijn bij de ontruiming en de tijd die dit in beslag gaat nemen. Als u het verkoop-klaar opleveren van een woning uitbesteedt aan JHC Woningontruiming dan zorgen wij ervoor dat u duidelijkheid heeft en verder nergens meer naar om hoeft te kijken. U kunt de nieuwe bewoner de exacte datum laten weten wanneer de woning klaar is om opgeleverd te worden.

JHC woningontruiming
Ontruimen woning

Vrijblijvende offerte

Voor een verkoop-klaar oplevering van een woning of bedrijfspand kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij voorzien u graag van advies en geven duidelijkheid over wat u van ons kunt verwachten. U bent nergens aan gebonden totdat u de offerte accepteert en aangeeft dat u graag met JHC Woningontruiming wilt samenwerken. 

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Uw woning volledig klaarmaken voor verkoop is een hele uitdaging. Het inschakken van hulp kan dan wenselijk zijn. Wij, van JHC-Woningontruiming weten hoe we dit professioneel aan moeten pakken.

Wilt u graag meer weten over onze diensten in Eindhoven? Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Jhc woningontruiming

Hoe verloopt de aanvraag van het verkoop klaar maken van uw wonigng?

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het ontruimen van een woning kunnen variëren, hanteren we een vaste procedure voor het aanvragen van woningontruiming. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, kunnen we garanderen dat de woningontruiming soepel en probleemloos verloopt.

Neem contact op - Spreek direct met Joey

Allereerst beantwoorden we al uw vragen en plannen we een afspraak om de woning te bezichtigen.

We bezoeken uw woning

Het bezoek aan de woning is volledig vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met vaste prijs

Op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. We werken altijd met een vaste prijs, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Pas wanneer u volledig gerustgesteld bent over wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring op de offerte en starten we met de werkzaamheden.

Tips voor verhuizingen en woningontruimingen