Woning / bedrijfspand Verhuur-Klaar Opleveren

Wanneer een huurder vertrekt uit een woning of bedrijfspand, is het van groot belang voor een huiseigenaar om het pand zo snel mogelijk weer te kunnen verhuren. Een snelle en verhuur-klaar oplevering is daarbij essentieel. Dit omvat het volledig ontruimen van het pand, evenals een grondige schoonmaak van keukens, sanitair, vloerbedekking, parket, marmer en meer. Pas wanneer deze taken zijn voltooid, kunnen potentiële huurders het pand bezichtigen en een nieuwe huurovereenkomst aangaan. JHC Woningontruiming kan deze taak op een professionele en deskundige wijze op zich nemen, zodat uw pand snel verhuur-klaar kan worden opgeleverd.

 

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Snelheid is cruciaal bij een verhuur-klaar oplevering

Elke dag dat een woning of bedrijfspand leegstaat, betekent verlies voor de huiseigenaar of woningbouwcorporatie. Daarom is het van groot belang om het pand zo snel mogelijk weer klaar te maken voor verhuur. De kosten voor een professionele schoonmaak worden namelijk snel terugverdiend wanneer het pand opnieuw wordt verhuurd. Het is daarom raadzaam om de verhuur-klaar oplevering van uw woning of bedrijfspand uit te besteden aan JHC Woningontruiming. Wij zorgen ervoor dat uw pand er perfect uitziet voor de volgende huurder en snel gereed is voor verhuur.

 

Werkwijze bij verhuur-klaar opleveren

Zoals eerder vermeld, is snelheid van groot belang bij het opleveren van een huurpand. Uiteraard verliezen wij daarbij de kwaliteit van het schoonmaakwerk niet uit het oog. Bij een verhuur-klaar oplevering hoeft meestal minder te worden ontruimd. Mocht de vertrokken huurder echter veel persoonlijke eigendommen hebben achtergelaten, dan is dat geen probleem, aangezien JHC Woningontruiming gespecialiseerd is in woningontruimingen. Zodra u contact met ons opneemt, komen wij zo snel mogelijk langs om de situatie te beoordelen. Na dit bezoek kunnen wij u direct een offerte verstrekken en aangeven wanneer het pand gereed is voor verhuur.

Vrijblijvende offerte

Voor een verhuur-klaar oplevering van een woning of bedrijfspand kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij voorzien u graag van advies en geven duidelijkheid over wat u van ons kunt verwachten. U bent nergens aan gebonden totdat u de offerte accepteert en aangeeft dat u graag met JHC Woningontruiming wilt samenwerken. Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer op onze website of laat u terugbellen. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.