Bekijk onze reviews

Onze klanten laten regelmatig een review achter voor ons waar wij ontzettend trots op zijn. Lees hieronder recente reviews van onze diensten afkomstig van Google reviews. Zelf ook een review achterlaten? Dat kan met de knop hieronder!

Lida Nieves
Lida Nieves
2024-05-07
Zeer tevreden met gang van zaken.. Aanrader...
Wim van der Wal
Wim van der Wal
2024-05-05
Prima ervaring met JHC ontruimingen. Duidelijke afspraken, snelle opvolging, afspraken worden keurig nagekomen, leveren goed werk en vriendelijke mensen. Klus prima uitgevoerd
Anton & Janny Van Leijen
Anton & Janny Van Leijen
2024-04-12
Zeer goede ervaring met JHC die voor ons een grote ontruiming deed. Komen afspraken na, werken snel en zijn vriendelijk. Fijne samenwerking en goed resultaat. 👍🏻
Jacqueline Goossens
Jacqueline Goossens
2024-03-06
Zeer duidelijke en snelle communicatie. Afspraken worden snel en goed opgevolgd. Goede service en zeer vriendelijke mensen. Een echte aanrader voor spoed ontruimingen!
Roland Vlemmings
Roland Vlemmings
2024-02-07
Goed en betrouwbaar vanaf het eerste contact. Ons veel zorgen uit handen genomen en alles conform afspraken uitgevoerd. Helemaal top.
Sanne Gaikema
Sanne Gaikema
2024-02-01
Ik ben heel erg tevreden.
mathilde grootjans
mathilde grootjans
2024-01-10
In december is de woning van onze vader door JHC ontruimd. Dit ging op een vlotte, professionele en nette manier. Het was fijn om zo ontzorgd te worden.
Gert Jan 't Lam
Gert Jan 't Lam
2023-12-19
Top ontruiming van appartement, snel en netjes, goede communicatie kortom heel goed werk
menno stappers
menno stappers
2023-10-31
Door Joey en zijn mannen ons laten verhuizen. Fantastisch alles geregeld, heb je vragen, meteen reactie. Niks is hen te veel. Zorgen eventueel ook voor afvoer van spullen die niet meeverhuizen. Echt een aanrader, dus heb je verhuisplannen, neem contact met ze op!