Bekijk onze reviews

Onze klanten laten regelmatig een review achter voor ons waar wij ontzettend trots op zijn. Lees hieronder recente reviews van onze diensten afkomstig van Google reviews. Zelf ook een review achterlaten? Dat kan met de knop hieronder!

mathilde grootjans
mathilde grootjans
2024-01-10
In december is de woning van onze vader door JHC ontruimd. Dit ging op een vlotte, professionele en nette manier. Het was fijn om zo ontzorgd te worden.
Gert Jan 't Lam
Gert Jan 't Lam
2023-12-19
Top ontruiming van appartement, snel en netjes, goede communicatie kortom heel goed werk
menno stappers
menno stappers
2023-10-31
Door Joey en zijn mannen ons laten verhuizen. Fantastisch alles geregeld, heb je vragen, meteen reactie. Niks is hen te veel. Zorgen eventueel ook voor afvoer van spullen die niet meeverhuizen. Echt een aanrader, dus heb je verhuisplannen, neem contact met ze op!
Ineke Robben
Ineke Robben
2023-09-15
Komen op korte termijn snel en deskundig hun afspraak na
Vivian Hoeijmans
Vivian Hoeijmans
2023-07-28
We zijn heel tevreden en kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Ze zijn heel professioneel, hebben alle werkzaamheden netjes en vlot uitgevoerd en het appartement in perfecte staat opgeleverd . Zelfs het balkon was aangeveegd. Communicatie is helder en vlot.Top bedrijf !
Tijn Kil
Tijn Kil
2023-06-19
Wij zijn uiterst tevreden over het werk dat jullie hebben gedaan en aan iedereen jullie bedrijf aanraden zelfs de makelaar stond er van te kijken dat het zo netjes was opgeleverd en was blij met jullie folder Gr Zus en Tijn Kil
Paul Jongen
Paul Jongen
2023-05-19
Snel gewerkt en veel onnodige dingen meegenomen.
Annet Stals
Annet Stals
2023-03-27
Joey en zijn team. Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn, en gaan serieus om met het werk. In no-time hebben ze de opdracht gefixt. Vooral Joey is erg handig en levert werk van zeer goede kwaliteit. Het is zeer prettig om met dit team zaken te doen. Dit verdient echt aanbeveling.!
Koba Tuniashvili
Koba Tuniashvili
2023-03-22
Offerte opgestuurd gekregen van Jhc-Woningontruiming. Deze vergeleken met andere partijen en ver de goedkoopste en snel inzetbaarste van hun allemaal. Hele proces soepel en snel gedaan. Dankjewel!

Binnen 24 uur een offerte op maat

Oplevergarantie

Vertrouwd

Snel bereikbaar

demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.