Verhuisservice

Een verhuizing is een hele klus, vooral als u al wat ouder bent en naar een kleinere woning gaat. Het kan lastig zijn om te wennen aan de nieuwe omgeving en afscheid te nemen van vertrouwde meubels en spullen die niet mee kunnen. In zo’n situatie kan het fijn zijn om de planning en uitvoering van de verhuizing over te laten aan professionals. Wij bieden u een verhuis service waar wij zo zorgvuldig te werk gaan als u zelf zou doen.

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf

Verhuizen met een verhuisbedrijf dat u vertrouwt brengt een hoop rust met zich mee. Met onze experts wordt alles goed en zorgvuldig geregeld. Wij hebben veel ervaring in verschillende soorten verhuizingen zoals seniorenverhuizingen, studentenverhuizingen en het verhuizen van gezinnen. Wat je situatie ook is, wij zorgen dat je zo snel mogelijk zorgeloos in je nieuwe woning kunt trekken.

Verhuizingen op maat

Een ervaren verhuisbedrijf begrijpt dat verhuizingen complex kunnen zijn. JHC-Woningontruiming streeft ernaar om u zo veel mogelijk te ontzorgen in dit proces. Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom bieden wij iedereen een specialistische aanpak op maat

Bij vragen of onduidelijkheden zijn onze verhuis experts altijd bereikbaar. Laat uw telefoonnummer achter onderaan de pagina en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Bij een verhuizing gaan we als volgt te werk:

  1. Bespreken van uw wensen
  2. Indien gewenst, inpakken en demonteren
  3. Laden, vervoeren en lossen
  4. Indien gewenst, uitpakken en monteren

Samen met u bekijken we uw huidige en toekomstige woning en bespreken we uw wensen. Wat wilt u meenemen en wat niet? Hoe wilt u de nieuwe woning inrichten? Welke taken wilt u zelf doen en welke wilt u aan ons overlaten? Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al uw spullen inpakken, verlichting demonteren, of het in en uit elkaar halen van een kast. We kunnen de verhuizing volledig aanpassen aan uw wensen, niets is te veel gevraagd. Wij zorgen voor het laden, vervoeren en lossen van uw inboedel, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard plaatsen we de meubels en dozen op de plek die u aangeeft of van tevoren heeft aangegeven.

Indien gewenst kunnen we ook uw spullen uitpakken en opbergen zoals u wilt. We kunnen zelfs de gehele inrichting verzorgen, inclusief het ophangen van schilderijen en verlichting.

Nadat u helemaal gesetteld bent in uw nieuwe woning, gaan wij – indien afgesproken – aan de slag in uw oude huis. We zorgen ervoor dat de woning keurig wordt achtergelaten, precies zoals u, de woningcorporatie, de makelaar of de familie wenst. Wij zijn specialist in het verhuurklaar opleveren en verkoopklaar opleveren van woningen. U kunt erop vertrouwen dat uw verhuizing bij ons in goede handen is!

 

demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.