Verhuisservice

Een verhuizing is een hele klus, vooral als u al wat ouder bent en naar een kleinere woning gaat. Het kan lastig zijn om te wennen aan de nieuwe omgeving en afscheid te nemen van vertrouwde meubels en spullen die niet mee kunnen. In zo’n situatie kan het fijn zijn om de planning en uitvoering van de verhuizing over te laten aan professionals. Wij bieden u een verhuis service waar wij zo zorgvuldig te werk gaan als u zelf zou doen.

Jhc woningontruiming

Of bel direct met Joey: 0620909728

Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf

Verhuizen met een verhuisbedrijf dat u vertrouwt brengt een hoop rust met zich mee. Met onze experts wordt alles goed en zorgvuldig geregeld. Wij hebben veel ervaring in verschillende soorten verhuizingen zoals seniorenverhuizingen, studentenverhuizingen en het verhuizen van gezinnen. Wat je situatie ook is, wij zorgen dat je zo snel mogelijk zorgeloos in je nieuwe woning kunt trekken.

Verhuizingen op maat

Een ervaren verhuisbedrijf begrijpt dat verhuizingen complex kunnen zijn. JHC-Woningontruiming streeft ernaar om u zo veel mogelijk te ontzorgen in dit proces. Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom bieden wij iedereen een specialistische aanpak op maat

Bij vragen of onduidelijkheden zijn onze verhuis experts altijd bereikbaar. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

JHC woningontruiming
Ontruimen woning

Bij een verhuizing gaan we als volgt te werk:

  1. Bespreken van uw wensen
  2. Indien gewenst, inpakken en demonteren
  3. Laden, vervoeren en lossen
  4. Indien gewenst, uitpakken en monteren


Samen met u bekijken we uw huidige en toekomstige woning en bespreken we uw wensen. Wat wilt u meenemen en wat niet? Hoe wilt u de nieuwe woning inrichten? Welke taken wilt u zelf doen en welke wilt u aan ons overlaten? Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al uw spullen inpakken, verlichting demonteren, of het in en uit elkaar halen van een kast. We kunnen de verhuizing volledig aanpassen aan uw wensen, niets is te veel gevraagd. Wij zorgen voor het laden, vervoeren en lossen van uw inboedel, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard plaatsen we de meubels en dozen op de plek die u aangeeft of van tevoren heeft aangegeven.

Indien gewenst kunnen we ook uw spullen uitpakken en opbergen zoals u wilt. We kunnen zelfs de gehele inrichting verzorgen, inclusief het ophangen van schilderijen en verlichting.

Nadat u helemaal gesetteld bent in uw nieuwe woning, gaan wij – indien afgesproken – aan de slag in uw oude huis. We zorgen ervoor dat de woning keurig wordt achtergelaten, precies zoals u, de woningcorporatie, de makelaar of de familie wenst. Wij zijn specialist in het verhuurklaar opleveren en verkoopklaar opleveren van woningen. U kunt erop vertrouwen dat uw verhuizing bij ons in goede handen is!

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Een huis ontruimen of een verhuizing regelen is een hele uitdaging. Het inschakken van hulp kan dan wenselijk zijn. Wij, van JHC-Woningontruiming weten hoe we dit professioneel aan moeten pakken.

Wilt u graag meer weten over onze diensten in Eindhoven? Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Jhc woningontruiming

Hoe verloopt de aanvraag van een verhuizing?

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het verhuizen van een inboedel kunnen variëren, hanteren we een vaste procedure voor het aanvragen van verhuizingen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, kunnen we garanderen dat de woningontruiming soepel en probleemloos verloopt.

Neem contact op - Spreek direct met Joey

Allereerst beantwoorden we al uw vragen en plannen we een afspraak om de woning te bezichtigen.

We bezoeken uw woning

Het bezoek aan de woning is volledig vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met vaste prijs

Op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. We werken altijd met een vaste prijs, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Pas wanneer u volledig gerustgesteld bent over wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring op de offerte en starten we met de verhuizing.

Tips voor verhuizingen