Vloer verwijderen

Het verwijderen van vloeren is een uitdagende klus waarbij het cruciaal is om alle resten te verwijderen en de vloer in goede staat achter te laten.  JHC Woningontruiming helpt hier graag bij. Bij ons kun je terecht voor onder andere vloerbedekking verwijderen, tegelvloeren, parketvloeren, pvc vloeren, etc.

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Vloerbedekking verwijderen

Er zijn verschillende situaties waarin het verwijderen van vloerbedekking uit een woning noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij het verlaten van een huurwoning en deze verhuurklaar opleveren, waarbij de woning kaal opgeleverd moet worden volgens het huurcontract. Ook bij de verkoop van een woning kan het vereist zijn om de vloerbedekking te verwijderen volgens de verkoopvoorwaarden en deze verkoopklaar op te leveren. Bovendien is het belangrijk om oude vloerbedekking te verwijderen voordat een nieuwe vloer wordt gelegd. Dit geldt niet alleen voor vloerbedekking, maar ook voor zeil, linoleum, tapijttegels en vloerbedekking op de trap. Het verwijderen van vloerbedekking is een uitdagende klus waarbij het cruciaal is om alle resten te verwijderen en de vloer in goede staat achter te laten. Daarom kunt u deze klus het beste uitbesteden aan JHC Woningontruiming.

 

Aandachtspunten bij het verwijderen van vloerbedekking

Bij het verwijderen van vloerbedekking, tapijt of zeil zijn er enkele aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden. Omdat vloerbedekking meestal over het gehele oppervlak wordt verlijmd voor een strakke afwerking, is het verwijderen ervan een specialistische taak geworden. Om de vloerbedekking los te maken en de lijm te verwijderen, moet de juiste techniek worden toegepast. Met behulp van afbijtmiddelen wordt de lijm eerst losgeweekt, waarna de vloerbedekking gemakkelijker kan worden verwijderd. Het is belangrijk dat de ruimte waarin wordt gewerkt goed geventileerd is, omdat afbijtmiddelen agressieve producten zijn die niet ingeademd mogen worden. Het dragen van een mondkapje en handschoenen is noodzakelijk om inademing te voorkomen en de handen te beschermen tegen de middelen.

 

Het proces van vloerbedekking, tapijt en zeil verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking, tapijt of zeil van de vloer of trap vereist een specialistische aanpak. Omdat de vloerbedekking vaak verlijmd is, is het niet eenvoudig om deze te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om de vloer in goede staat achter te laten, wat bemoeilijkt wordt door het gebruik van lijm bij het leggen van de vloerbedekking. Alle resten van lijm en vloerbedekking moeten worden verwijderd om de vloer volledig egaal te maken. Hiervoor maken we gebruik van afbijtmiddelen, vloerlijm-verwijdermiddelen en een plamuurmes of verfkrabber om de laatste resten te verwijderen. Nadat het afbijtmiddel is aangebracht, snijden we de vloerbedekking in lange stroken met een stanleymes. Vervolgens kunnen deze losse stroken gemakkelijk van de vloer of trap worden getrokken, opgerold en afgevoerd. Ook het afvoeren van de resten van de oude vloerbedekking wordt door JHC Woningontruiming op een milieuvriendelijke manier verzorgd.

Tegels verwijderen

Bij JHC Woningontruiming kunnen we u helpen om een tegelvloer te verwijderen. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en expertise om dit werk zonder gedoe uit te voeren. Bij JHC Woningontruiming bent u verzekerd van een vakkundige en zorgvuldige verwijdering van uw tegelvloer, waardoor uw ruimte klaar is voor wat er daarna komt.

Plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen vereist een zorgvuldige aanpak. Onze service is ontworpen om u te ontlasten van het zware werk en de rommel die gepaard gaat met deze taak. Wij beschikken over de juiste technieken en gereedschappen om plavuizen efficiënt en zonder schade aan de ondervloer te verwijderen. Of het nu gaat om een kleine ruimte of een grotere vloeroppervlakte, wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

Parketvloer verwijderen

We kunnen u helpen uw parketvloer zorgvuldig te verwijderen.Wij doen dit zorgvuldig zonder de vloer of ondervloer te beschadigen. Wij beschikken over de benodigde vaardigheden en geavanceerde apparatuur om uw parketvloer moeiteloos en zonder schade aan de onderliggende structuur te verwijderen. Liever zelf uw parketvloer verwijderen? Bekijk hier ons stappenplan voor het verwijderen van een parketvloer.

Pvc vloer verwijderen

Het verwijderen van Pvc vloeren komt aardig wat bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het losmaken en het zorgvuldig verwijderen van lijmresten zonder de vloer te beschadigen. Wij JHC Woningontruiming ontzorgen we u graag in dit proces met onze ervaren specialisten.

    demontage kast

    Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.