Over JHC-Woningontruiming

JHC-Woningontruiming is te zien in het gehele land, ons servicegebied rijkt zelfs ook naar België! Geen klus is JHC-Woningontruiming te groot, of het nu gaat om een kleine verhuizing en/of woningontruiming, wij staan voor u klaar!

Jhc woningontruiming

Of bel direct met Joey: 0620909728

Ontruimen woning

JHC-Woningontruiming de partner voor al uw verhuizingen of woningontruimingen

Bij JHC-Woningontruiming streven we naar uw tevredenheid. We bieden gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan, speciaal afgestemd op uw woningontruiming of verhuizing. Ons ervaren team zorgt voor een bezemschone oplevering, conform de vereisten. Vertrouw op onze professionele aanpak en maak uw woningontruiming of verhuizing stressvrij. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming of verhuizing. 

Laat ons u helpen bij uw woningontruiming en verhuizing. Ontdek waarom JHC-Woningontruiming de ideale keuze is voor uw behoeften. 

Het ontstaan van JHC-Woningontruiming

Oprichting JHC-Woningontruiming

In 2020 werd ons bedrijf opgericht door Joey Adams, een gedreven ondernemer met een passie voor handel. Al van jongs af aan wist Joey dat hij wilde handelen, en hij begon op de middelbare school met het verhandelen van allerlei kleine spullen, zoals meubilair en servies. JHC-Woningontruiming werd officieel opgericht.

Joey eigenaar jhc woningontruiming

De eerste stappen

Tijdens zijn handelsactiviteiten kwam Joey regelmatig bij mensen over de vloer die van hun gehele inboedel af moesten. Veel van hen wisten niet wat ze met de spullen moesten doen. Joey besloot dit verder te onderzoeken en op zoek te gaan naar oplossingen. Al gauw investeerde hij in een bakwagen en aanhanger waarmee hij professionele ontruimingen kon verzorgen.

JHC woningontruiming

Uitbreiding van diensten

Naast woningontruiming, werd de vraag naar verhuizingen ook groter. Joey besloot om ook verhuizingen aan te bieden om aan deze vraag te voldoen. Bovendien begon JHC ook aanvullende diensten te verzorgen zoals het verwijderen van vloerbedekking, monteren/demonteren en grondige schoonmaken.

Uitbreiding van servicegebied

Naast het aantal diensten, groeide ook het servicegebied van JHC-Woningontruiming. Zo wordt er naast een groot deel van Nederland, ook in veel delen van België woningontruimingen verzorgt.

Verhuizen met jhc woningontruiming

Focus op kwaliteit en de klantbehoeften

Wij proberen onze service continu te verbeteren en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen. Daarom zijn wij ook ontzettend trots op onze gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5 op Google. Wij proberen iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en bieden altijd een op maat gemaakt aanpak en service.

Hoe verloopt de woningontruiming?

JHC-Woningontruiming ontzorgt; wij begrijpen dat een verhuizing of ontruiming een emotionele gebeurtenis is. Er moet in korte tijd veel geregeld worden. Wij brengen de woning terug in de oorspronkelijke staat. Natuurlijk volgens de regels van de woningcorporatie of de makelaar, op basis van uw wensen.

Eerste contact en inspectie op locatie

Na het eerste contact wordt een afspraak gemaakt voor een inspectie van de woning om de omvang van de ontruiming en specifieke wensen te beoordelen.

Offerte

Op basis van de inspectie wordt een uitgebreide offerte opgesteld, inclusief de kosten en de tijdlijn voor de ontruiming. Hierna komt u niet meer voor verrassingen te staan.

Voorbereiding

Voor de ontruiming kunt u gevraagd worden om persoonlijke spullen en waardevolle items te scheiden of te markeren die niet verwijderd mogen worden.

Ontruiming

Tijdens de ontruiming worden meubels, huishoudelijke artikelen en ander afval verwijderd (of naar een andere locatie gebracht). Bruikbare items worden apart gezet voor donatie of verkoop.

Schoonmaak

Na het leeghalen wordt de woning grondig gereinigd om deze in goede staat achter te laten voor de volgende bewoners of verkoop.

Eindinspectie en oplevering

Een eindinspectie wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de woning aan alle gestelde eisen voldoet. Na goedkeuring is de ontruiming afgerond.

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Laat ons u helpen bij uw woningontruiming en verhuizing. Ontdek waarom JHC-Woningontruiming de ideale keuze is voor uw behoeften. 

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel niet langer en neem gemakkelijk contact met ons op.

Jhc woningontruiming