Zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing kan een uitdaging zijn, maar met grondige planning en voorbereiding kunt u de impact op uw bedrijfsactiviteiten minimaliseren en soepel intrekken in uw nieuwe bedrijfspand. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Woningontruiming in de regio

Of bel direct met Joey: 0620909728

Verhuizing bedrijven

Wij hebben ervaren dat we niet alleen een rol van betekenis spelen op de particuliere markt, maar voor zakelijke klanten. Met sommige van onze partners hebben wij al jaren een intensieve samenwerking. Want zeg nou zelf. Verhuizen vinden de meeste mensen niet leuk.. wij wel!

Het opstellen van een goede een haalbare planning is onze prioriteit. We luisteren graag naar uw wensen en benodigdheden. Met behulp van deze realistische planning weet u waar u aan toe bent en mocht u in de tussentijd ragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Wie zijn onze partners?

• Makelaars
• Bewindvoerders
• Gemeente
• Woningbouworganisaties
• Zorgorganisaties
• Notarissen
• Aannemers

Hoe regelen wij bedrijfsverhuizingen?

Wij staan garant voor een langdurige samenwerking en komen onze afspraken na zoals deze zijn vastgelegd. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u nog geen samenwerking met ons, maar wilt u graag eens kennis met ons maken? Vul ons contactformulier in. 

Deskundige hulp bij woningontruiming
Verhuizen met jhc woningontruiming

Wat kost een zakelijke verhuizing?

Wanneer je nadenkt over het verhuizen van je bedrijf, is de grote vraag vaak: “Wat gaat dat kosten?” Uiteraard is er geen standaard antwoord, aangezien elke verhuizing uniek is. Daarom komen we graag langs om een inschatting te maken van de grote van de verhuizing & de inboedel. Dan kunnen we u daarna binnen 24 uur een gepaste offerte toesturen!

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Een huis ontruimen of een verhuizing regelen is een hele uitdaging. Het inschakken van hulp kan dan wenselijk zijn. Wij, van JHC-Woningontruiming weten hoe we dit professioneel aan moeten pakken.

Wilt u graag meer weten over onze diensten in Eindhoven? Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Woningontruiming in de regio

Hoe verloopt de aanvraag van een zakelijke verhuizing?

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het verhuizen van een inbdoel kunnen variëren, hanteren we een vaste procedure voor het aanvragen van een bedrijfsverhuizing. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, kunnen we garanderen dat de woningontruiming soepel en probleemloos verloopt.

Neem contact op - Spreek direct met Joey

Allereerst beantwoorden we al uw vragen en plannen we een afspraak om het pand te bezichtigen.

We bezoeken uw bedrijf

Het bezoek aan de woning is volledig vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met vaste prijs

Op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. We werken altijd met een vaste prijs, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Pas wanneer u volledig gerustgesteld bent over wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring op de offerte en starten we met de verhuizing.

Tips voor verhuizingen

Beïnvloedt een zakelijke verhuizing de bedrijfscontinuïteit?

Een zorgvuldige planning is essentieel om bedrijfscontinuïteit te behouden. Tijdelijke verstoringen kunnen optreden, maar door duidelijke afspraken te maken zorgen we samen ervoor dat deze beperkt blijven!

Hoe zorgen wij voor de veiligheid van waardevolle spullen?

Informeer ons tijdig over de waardevolle spullen. Dan kunnen wij vraag extra maatregelen nemen om deze veilig te verplaatsen. Zo kunnen we bijvoorbeeld speciale bescherming aanbrengen of items in een aparte doos plaatsen.

Is een offerte gratis en vrijblijvend?

Jazeker! Wij komen graag bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken voor een ontruiming of verhuizing. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, ongeacht uw keuze.

Wanneer moet je beginnen met de voorbereidingen voor een zakelijke verhuizing?

Begin zo vroeg mogelijk, bij voorkeur enkele maanden van tevoren, om voldoende tijd te hebben voor planning en uitvoering.

Natuurlijk spelen factoren mee als: hoe groot is je bedrijf? Hoeveel spullen moeten er worden vervoerd? Hoe groot is de afstand? 

Toch raden we aan op tijd te beginnen om onverwachte verrassingen te voorkomen!