Zakelijke verhuizing

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

JHC Woningontruiming als partner

Wij hebben ervaren dat we niet alleen een rol van betekenis spelen op de particuliere markt, maar ook op het gebied van verhuizingen voor zakelijke klanten. Met sommige van onze partners hebben wij al jaren een intensieve samenwerking. Met onze dienstverlening kunnen wij wellicht ook in uw organisatie een helpende hand zijn. We helpen u graag extra service te bieden of bepaalde werkzaamheden uit handen te nemen.

Onze partners

• Makelaars
• Bewindvoerders
• Gemeente
• Woningbouworganisaties
• Zorgorganisaties
• Notarissen
• Aannemers

We kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het vlotter verhuizen of ontruimen van een woning, of deze verkoopklaar opleveren. U kunt verder denken aan een bewindvoerder die geen omkijken meer heeft naar de rompslomp in een woning of een voorinspectie, het opzeggen van nutsvoorzieningen en het regelen van de verhuizing zelf. Wij nemen de woningontruiming of aanvullende taken van u over, zodat u zich kunt richten op uw core-business.

Betrouwbaar en flexibel

Wij staan garant voor een langdurige samenwerking en komen onze afspraken na zoals deze zijn vastgelegd. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u nog geen samenwerking met ons, maar wilt u graag eens kennis met ons maken en weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen contact met u op, of neem zelf contact met ons op voor een afspraak.

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Laat u ons terugbellen

9 + 11 =