Bedrijfsontruiming

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

Bedrijfsontruiming

JHC-Woningontruiming als partner Wij hebben gemerkt dat we niet alleen een belangrijke rol spelen op de particuliere markt, maar ook actief zijn op het gebied van zakelijke ontruimingen. Met sommige van onze partners hebben wij al jarenlang een nauwe samenwerking. Met onze dienstverlening kunnen wij mogelijk ook in uw organisatie van toegevoegde waarde zijn. We helpen graag om extra service te bieden of bepaalde werkzaamheden uit handen te nemen.

Onze partners

  • Makelaars
  • Bewindvoerders
  • Gemeenten
  • Woningcorporaties
  • Zorginstellingen
  • Notarissen
  • Aannemers

We kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het sneller verkopen of verhuren van een woning, of zorgen dat deze in nette staat wordt opgeleverd. Daarnaast kunnen we een bewindvoerder ontlasten van rompslomp in een woning, een voorinspectie uitvoeren, nutsvoorzieningen opzeggen en de daadwerkelijke ontruiming of verhuizing verzorgen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor woningontruiming en aanvullende taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

 

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Betrouwbaar en flexibel

Wij staan garant voor een langdurige samenwerking en komen onze afspraken na zoals afgesproken. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Indien u nog geen samenwerking met ons heeft, maar wel graag wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op, of u kunt zelf contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Laat u ons terugbellen

13 + 12 =