Bedrijfsontruiming

Gaan uw bedrijfsactiviteiten stoppen? Én moet u de bedrijfsruimte ontruimen en bezemschoon opleveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsontruiming van A tot Z geregeld wordt. Één zorg minder voor u.

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Bedrijfsontruiming

Wanneer er voor uw bedrijf een ontruiming op de planning staat gaat dit meestal gepaard met een verhuizing, verbouwing, faillisement of sluiting. Bij een bedrijfsontruiming is het aan te raden om op voorhand na te denken over de mogelijkheid om samen te werken met een professionele partij. JHC-Woningontruiming is zo een partij. Wij kunnen u in het gehele proces volledig ontzorgen.

Waarom ervoor kiezen om een bedrijf te laten ontruimen?

U heeft vaak al genoeg aan uw hoofd wanneer uw bedrijf moet worden ontruimd. Dit gaat namelijk vaak gepaard met een verhuizing, verbouwing of faillissement. Een bedrijfsontruiming met JHC-Woningontruiming kan dan dé oplossing zijn. Wij hebben vakmannen in dienst die ervoor zorgen dat ue bedrijfs- of kantoorpand volledig en professioneel worden ontruimt. Indien u dat wenst kunnen we de inboedel ook verhuizen naar een nieuwe locatie. Bij de oplevering van een kantoorpand dient ook de vloer, vloerbedekking, gordijnrails etc. te worden verwijderd. ook hier kunnen wij u volledig in ontlasten. Neem contact met ons op om eventuele bijzonderheden te bespreken.

Waarom u het beste bij een bedrijfsontruiming voor JHC-Woningontruiming kan kiezen

Wij staan garant voor een professionele samenwerking en komen onze afspraken na zoals afgesproken. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als u graag wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Welke services leveren we bij een bedrijfsontruiming?

Wij leveren de onderstaande services om u volledig te ontzien van lasten tijdens het bedrijfsontruimingsproces:

 

 • Inventarisatie van de inboedel
 • Sorteren en wegbrengen | verhuizen | wegbrengen van spullen naar Leger des Heils
 • Eventuele herstel of klus werkzaamheden op aanvraag
 • Volledige oplevering van het kantoor- of bedrijfspand

Wat kost een bedrijfsontruiming?

De kosten voor een bedrijfsontruiming of bedrijfsverhuizing zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk aan de grootte van het bedrijfs- of kantoorpand en de omvang van de inboedel. Gezien iedere situatie anders is raden we u aan om contact op te nemen via ons contactformulier, dan kunnen we een inschatting sturen van de kosten. Wij zullen zorgen voor de meest eerlijke prijsindicatie en de offerte ontvangt u binnen 24 uur na aanvraag!

Onze bedrijfsontruimings partners

 • Makelaars
 • Bewindvoerders
 • Gemeenten
 • Woningcorporaties
 • Zorginstellingen
 • Notarissen
 • Aannemers

Doordat we samenwerken met partners kunnen bijvoorbeeld we ondersteunen bij het sneller verkopen of verhuren van een bedrijfspand. Daarnaast zorgen we ervoor dat dat deze in nette staat wordt opgeleverd. Ook kunnen we een bewindvoerder ontlasten van rompslomp in een bedrijfspand, een voorinspectie uitvoeren, nutsvoorzieningen opzeggen en de daadwerkelijke ontruiming of verhuizing verzorgen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor ontruiming en aanvullende taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.