Bedrijfsontruiming

Gaan uw bedrijfsactiviteiten stoppen? Én moet u de bedrijfsruimte ontruimen en bezemschoon opleveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsontruiming van A tot Z geregeld wordt. Één zorg minder voor u.

Jhc woningontruiming

Of bel direct met Joey: 0620909728

Bedrijfsontruiming

Wanneer er voor uw bedrijf een ontruiming op de planning staat gaat dit meestal gepaard met een verhuizing, verbouwing, faillissement of sluiting. Bij een bedrijfsontruiming is het aan te raden om op voorhand na te denken over de mogelijkheid om samen te werken met een professionele partij. JHC-Woningontruiming is zo een partij. Wij kunnen u in het gehele proces volledig ontzorgen.

Waarom ervoor kiezen om een bedrijf te laten ontruimen?

U heeft vaak al genoeg aan uw hoofd wanneer uw bedrijf moet worden ontruimd. Dit gaat namelijk vaak gepaard met een verhuizing, verbouwing of faillissement.

Een bedrijfsontruiming met JHC-Woningontruiming kan dan dé oplossing zijn. Wij hebben vakmensen in dienst die ervoor zorgen dat uw bedrijfs- of kantoorpand volledig en professioneel wordt ontruimd. Indien u dat wenst, kunnen we de inboedel ook verhuizen naar een nieuwe locatie. Bij de oplevering van een kantoorpand dient ook de vloer, vloerbedekking, gordijnrails etc. te worden verwijderd. Ook hier kunnen wij u volledig ontlasten. Neem contact met ons op om eventuele bijzonderheden te bespreken.

JHC woningontruiming
Ontruimen woning

Waarom u het beste bij een bedrijfsontruiming voor JHC-Woningontruiming kan kiezen

Wij staan garant voor een professionele samenwerking en komen onze afspraken na zoals afgesproken. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als u graag wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Een bedrijfsontruiming regelen is een hele uitdaging. Het inschakken van hulp kan dan wenselijk zijn. Wij, van JHC-Woningontruiming weten hoe we dit professioneel aan moeten pakken.

Wilt u graag meer weten over onze diensten in Eindhoven? Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Jhc woningontruiming

Hoe verloopt de aanvraag van een bedrijfsontruiming?

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het ontruimen van een woning kunnen variëren, hanteren we een vaste procedure voor het aanvragen van woningontruiming. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, kunnen we garanderen dat de woningontruiming soepel en probleemloos verloopt.

Neem contact op - Spreek direct met Joey

Allereerst beantwoorden we al uw vragen en plannen we een afspraak om de woning te bezichtigen.

We bezoeken uw woning

Het bezoek aan de woning is volledig vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met vaste prijs

Op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. We werken altijd met een vaste prijs, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Pas wanneer u volledig gerustgesteld bent over wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring op de offerte en starten we met de bedrijfsontruiming.

Wat kost een bedrijfsontruiming?

De kosten voor een bedrijfsontruiming of bedrijfsverhuizing zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk aan de grootte van het bedrijfs- of kantoorpand en de omvang van de inboedel. Gezien iedere situatie anders is raden we u aan om contact op te nemen via ons contactformulier, dan kunnen we een inschatting sturen van de kosten. Wij zullen zorgen voor de meest eerlijke prijsindicatie en de offerte ontvangt u binnen 24 uur na aanvraag!

Welke services leveren we bij een bedrijfsontruiming?

Wij leveren de onderstaande services om u volledig te ontzien van lasten tijdens het bedrijfsontruimingsproces:

 • Inventarisatie van de inboedel
 • Sorteren en wegbrengen – verhuizen – wegbrengen van spullen naar Leger des Heils
 • Eventuele herstel of klus werkzaamheden op aanvraag
 • Volledige oplevering van het kantoor- of bedrijfspand

Onze bedrijfsontruimings partners

 • Makelaars
 • Bewindvoerders
 • Gemeenten
 • Woningcorporaties
 • Zorginstellingen
 • Notarissen
 • Aannemers

 

Doordat we samenwerken met partners kunnen we bijvoorbeeld helpen bij het sneller verkopen of verhuren van een bedrijfspand. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze in nette staat wordt opgeleverd. Ook kunnen we een bewindvoerder ontlasten van rompslomp in een bedrijfspand, een voorinspectie uitvoeren, nutsvoorzieningen opzeggen en de daadwerkelijke ontruiming of verhuizing verzorgen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor ontruiming en aanvullende taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw activiteiten.

Ontruimingstips