Vervuilde woning schoonmaken

Het kan voorkomen dat een woning dusdanig vervuild is dat u hier een huis schoonmaak specialist voor nodig heeft. Wij staan u graag te hulp wanneer dit het geval is met onze schoonmaak service.

⭐⭐⭐⭐⭐   Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

Binnen 24 uur een offerte op maat

100% oplevergarantie

Donatie van goede spullen

Professionele huis schoonmakers

Soms komt het voor dat een woning zo extreem vervuild is dat het onbegonnen werk is om zelf nog aan de huis schoonmaak te beginnen. In de meeste gevallen gebeurt dit bij mensen die niet meer goed in staat zijn geweest om hun woning schoon te houden. Op dit moment kunt u JHC Woningontruiming inschakelen om dit professioneel en kundig voor u op te lossen.

Schoonmaken na overlijden

Een huis schoonmaak kan ook noodzakelijk zijn wanneer de bewoner is komen te overlijden. Het kan dus zijn dat deze persoon al een tijdje niet goed in staat is geweest om zelf de woning te schoonmaken. Hierdoor is het flink vervuild en kan het zijn dat u een schoonmaak service nodig heeft. In dit geval staan wij u graag bij om u te ondersteunen in dit proces.

Werkwijze bij een sterk vervuilde woning schoonmaken

Als er sprake is van een vervuilde woning, dan moet onze werkwijze voor het schoonmaken hiervan worden aangepast. Echter, er is geen enkele schoonmaak of woningontruiming die wij niet aankunnen. De eerste prioriteit ligt in deze gevallen altijd bij het ontruimen en leegruimen van al het afval in de woning. Dit wordt door ons op een milieubewuste manier afgevoerd. Het volgende stadium is de schoonmaak van de woning, waarbij extra aandacht wordt besteed aan het desinfecteren van de woning. In een sterk vervuilde woning is namelijk vaak afval te vinden dat al in verregaande staat van ontbinding is. De laatste fase is het verwijderen van alle nare geurtjes in huis. Het resultaat is een woning die weer volledig als nieuw is.

Belangrijke aandachtspunten bij een vervuilde woning

Het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning is niet hetzelfde als een normale woningontruiming. Er zijn dan ook verschillende belangrijke aandachtspunten waar wij ons aan houden bij het schoonmaken van een vervuilde woning. Zo wordt er van tevoren altijd goed overlegd met de familieleden, woningbouwcorporatie of GGZ-instelling wat er van ons verwacht wordt. Verder is het waarborgen van de privacy tijdens het schoonmaken van een vervuilde woning ook zeer belangrijk. Dankzij onze ervaring met dergelijke schoonmaakwerkzaamheden houden wij hier rekening mee.

Vrijblijvende offerte

Voor een verhuur-klaar oplevering van een woning of bedrijfspand kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij voorzien u graag van advies en geven duidelijkheid over wat u van ons kunt verwachten. U bent nergens aan gebonden totdat u de offerte accepteert en aangeeft dat u graag met JHC Woningontruiming wilt samenwerken. Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer op onze website of laat u terugbellen. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

l
Z

Stap 1 – Aanvraag offerte of persoonlijk contactaanvraag

Stap 2 – Persoonlijke kennismaking en inschatting kosten

Stap 3 – Officieël voorstel/offerte wordt aangeboden bij de klant

Stap 4 – Na goedkeuring gaan we van start met de ontruiming en schoonmaak

demontage kast

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.