Verhuizen: wat moet je regelen?

9 november, 2023
homepage foto 2
Inhoudsopgave

De voorbereidingen bij uw oude en nieuwe Woning

“Ik ga verhuizen, maar wat moet ik allemaal regelen?” is een vraag die wij vaak horen. Daarom hebben we hieronder in het kort uitgelegd wat u moet regelen bij uw oude maar ook uw nieuwe woning. Mocht u op zoek zijn naar meer verhuistips. Lees dan ons blogartikel: 17 verhuistips om uw verhuizing soepel te laten verlopen

Verhuizen: Te regelen bij uw oude woning

Voor uw oude woning betekent dit uiteraard de verkoop van de woning of het opzeggen van de huur. Daarnaast is het ook belangrijk dat u abonnementen beëindigt (de tv en het internet) en lopende contracten dient op te zeggen (zoals uw gas-, water- en lichtaansluiting). Controleer ook uw vooruitbetaalde gemeentelijke belastingen. U raadt het misschien al. Maar dit kan u best wat geld besparen.

Verhuizen: Te regelen bij uw nieuwe woning

Voor uw nieuwe woning dient u verzekeringen af te sluiten en eventuele huurtoeslag aan te vragen, denk hierbij aan een nieuwe inboedel- of woonverzekering. 

Extra tip: Bij een verhuizing naar een nieuwe buurt of gemeente is het belangrijk om de volgende partijen op de hoogte te stellen: 

  • Gemeente
  • Tandarts
  • Apotheek
  • Huisarts
  • Kinderopvang
  • School
  • Bank

Schakel een verhuisbedrijf in

Bij het regelen van uw verhuizing is het verstandig om te starten met het inschakelen van een verhuisbedrijf. Dit bespaart tijd, energie en zorgt voor een efficiënte overgang naar uw nieuwe woning. Wij zouden u graag van dienst zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij:

Met onze hulp verloopt uw verhuisproces vlot en zonder onvoorziene problemen. 

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Laat ons u helpen bij uw woningontruiming en verhuizing. Ontdek waarom JHC-Woningontruiming de ideale keuze is voor uw behoeften. 

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel niet langer en neem gemakkelijk contact met ons op.

Jhc woningontruiming

Bekijk ook eens