Woningontruiming Nijmegen

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

Woningontruiming in Nijmegen met JHC-Woningontruiming

Na het overlijden van een familielid staat u voor de taak om het ouderlijk huis leeg te ruimen, zodat de woning verkocht kan worden of opgeleverd kan worden aan de verhuurder. Deze taak valt vaak samen met het verwerken van verdriet en het regelen van andere zaken, waardoor het ontruimen van de woning vaak ongelegen komt. Om deze reden kiezen veel mensen ervoor om deze taak uit te besteden aan een professioneel team. Een team dat de woningontruiming in Nijmegen op een vertrouwde manier kan uitvoeren, zodat u en uw familie zich geen zorgen hoeven te maken. Bij JHC-Woningontruiming vindt u deze professionals.

JHC-Woningontruiming voert woningontruimingen in Nijmegen uit met de grootste zorgvuldigheid. Het opruimen van de woning en het afvoeren van waardevolle spullen is een uiterst belangrijke taak waarbij geen fouten mogen worden gemaakt. Daarnaast moet de woning ook worden opgeleverd voor verhuur of verkoop. Standaard worden woningen na een ontruiming door JHC-Woningontruiming bezemschoon opgeleverd, en indien nodig kunnen ook aanvullende werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Om fouten te voorkomen, volgen we een vast proces voordat we beginnen met de ontruiming van de woning. U neemt telefonisch of via onze website contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging van de woning. Tijdens deze bezichtiging bespreken we alle details van de woningontruiming en ontvangt u binnen 24 uur een offerte met een vaste prijs. Dit alles is geheel vrijblijvend. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen de werkzaamheden van start gaan.

JHC-Woningontruiming heeft ruime ervaring in het ontruimen van woningen en u kunt dus met een gerust hart een woningontruiming in Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Malden, Groesbeek, Kranenburg aan onze professionals uitbesteden. Neem nu contact met ons op en we kijken geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen doen.

Laat u ons terugbellen