Woningontruiming Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een woningontruiming in Bergen op Zoom? Wij zorgen dat u volledig ontzorgd wordt in dit proces. Vraag vrijblijvend een offerte aan op maat of neem direct contact met ons op.

Woningontruiming in de regio

Of bel direct met Joey: 0620909728

Woningontruiming in Bergen op Zoom met JHC-Woningontruiming

Bij een woningontruiming komen veel zaken kijken. Laten we eerlijk zijn. Een woningontruiming komt vaak erg ongelegen. Vaak worden we ingezet als er een familielid is overleden, een noodlottig ongeval heeft plaatsgevonden of een huis volledig moet worden schoongemaakt.

Al deze situaties leveren veel zorgen op. Daarom kiezen er veel mensen voor om het ontruimen uit te besteden aan een ervaren bedrijf dat alles voor hen kan regelen. JHC-Woningontruiming is zo’n bedrijf. Wij kunnen de woningontruiming en oplevering van de woning voor u uit handen nemen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Onderwerpen op deze pagina

Ontruimingsservice op maat in Bergen op Zoom

Bij JHC-Woningontruiming begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een uitgebreide dienstverlening die flexibel is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Of u nu te maken heeft met de emotionele gevolgen van een overlijden of de hectiek van een verhuizing, ons team staat klaar. We zorgen voor een zorgvuldige ontruiming van de woning, waarbij we elk aspect van het proces met de grootste aandacht en efficiëntie behandelen.

Woningontruiming in de regio
Inladen verhuiswagen met Woningontruiming

Verantwoorde afvoer en recycling in Bergen op Zoom

Duurzaamheid is een kernwaarde van onze onderneming. We streven ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren door afval verantwoord af te voeren en waar mogelijk te recyclen. Bruikbare meubels, kleding en andere huisraad worden gedoneerd aan lokale goede doelen (waaronder Leger des Heils), waarmee we niet alleen het milieu een dienst bewijzen, maar ook de gemeenschap ondersteunen.

Spoedontruiming in Bergen op Zoom

Voor spoedgevallen bieden wij een versnelde ontruimingsservice aan. We zijn uitgerust om op korte termijn te handelen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons team is getraind om onder tijdsdruk te werken en zorgt voor een snelle, maar zorgvuldige ontruiming, zodat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is.

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Een huis ontruimen of een verhuizing regelen is een hele uitdaging. Het inschakken van hulp kan dan wenselijk zijn. Wij, van JHC-Woningontruiming weten hoe we dit professioneel aan moeten pakken.

Wilt u graag meer weten over onze diensten in Bergen op Zoom? Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Woningontruiming in de regio

Wat kost een woningontruiming in Bergen op Zoom?

De kosten van een woningontruiming in Bergen op Zoom zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de woning, de hoeveelheid te verwijderen inboedel en eventuele extra diensten zoals schoonmaak, vloer verwijderen, of kleine reparaties. Hieronder vindt u een prijstabel met inschattingen per type woning. Let wel op dat dit inschattingen zijn en deze kunnen afwijken van het daadwerkelijke totaalbedrag. Wij zijn graag transparant over onze prijzen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wilt u een specifiekere inschatting? Vraag dan hier een offerte op maat aan. 

Wilt u meer lezen over welke factoren deze kosten beïnvloeden en hoe u hierop kunt besparen? Lees dan ons blogartikel:
Wat kost een woningontruiming?

Type woningGemiddelde kosten woningontruiming
Senioren kamer€150 tot €350
Kleine woning (1 tot 2 kamers)€150 tot €550
Eengezinswoning€600 tot €1500
Grote woning (meer dan 3 slaapkamers)€750 tot €2000

Woningontruiming bespaartips

Om te besparen op de kosten van een woningontruiming, zijn er verschillende stappen die u zelf al kunt ondernemen:

 • Vooraf sorteren – Door zelf de inboedel al te sorteren kunnen de ontruimers vaak sneller en efficiënter te werk gaan. Door voorafgaand te beslissen wat gehouden, gedoneerd of weggegooid moet worden, kunt u de hoeveelheid werk voor het ontruimingsteam verminderen.
 • Zelf verwijderen van kleine(re) items – Kleine, gemakkelijk te verplaatsen items kunt u zelf eventueel al verwijderen, dit kan de tijd die het ontruimingsteam nodig heeft verkorten.
 • Verkoop of doneer – Overweeg om meubels of andere items te verkopen of te doneren. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid te verwijderen inboedel, maar kan ook een deel van de kosten compenseren (denk bijvoorbeeld eens aan het Leger des Heils, hier werken wij ook mee samen).
 • Recycling en afvalverwerking – Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het scheiden en afvoeren van recyclebaar materiaal of afval, kunt u besparen op (eventuele) afvalverwerkingskosten.


Het is belangrijk om te onthouden dat elke woningontruiming maatwerk is. Om een betere inschatting te krijgen over de daadwerkelijke kosten van het ontruimen van uw woning, kunt u hier bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

 
Ontruimen woning

Lokale expertise voor een woningontruiming in Bergen op Zoom en omstreken

Bij JHC-Woningontruiming hechten we veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid. Na uw akkoord op de offerte starten we met de woningontruiming. Ons professionele team zorgt ervoor dat waardevolle en dierbare spullen met zorg worden behandeld en dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Of u nu in Bergen op Zoom, Wouwse Plantage, Wouw, Tholen of Heerle woont, JHC-Woningontruiming staat voor u klaar. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de woningontruiming.

 

Hoe verloopt de aanvraag van een woningontruiming in Bergen op Zoom?

Hoewel de werkzaamheden en de beschikbare tijd voor het ontruimen van een woning kunnen variëren, hanteren we een vaste procedure voor het aanvragen van woningontruiming. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, kunnen we garanderen dat de woningontruiming soepel en probleemloos verloopt.

Neem contact op - Spreek direct met Joey

Allereerst beantwoorden we al uw vragen en plannen we een afspraak om de woning te bezichtigen.

We bezoeken uw woning

Het bezoek aan de woning is volledig vrijblijvend en stelt ons in staat om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met vaste prijs

Op basis van de gemaakte afspraken tijdens het bezoek. We werken altijd met een vaste prijs, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Pas wanneer u volledig gerustgesteld bent over wat u te wachten staat, geeft u uw goedkeuring op de offerte en starten we met de woningontruiming.

Wij helpen u graag! Neem contact op met Joey

Laat ons u helpen bij uw woningontruiming en verhuizing. Ontdek waarom JHC-Woningontruiming de ideale keuze is voor uw behoeften. 

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel niet langer en neem gemakkelijk contact met ons op.

Woningontruiming in de regio

Woningontruiming tips

Wat gebeurt er met de achtergelaten of bruikbare spullen?

Wij werken samen met het leger des heils en hebben een winkel waar bruikbare spullen uit een woningontruiming een tweede leven krijgen. Onze visie voor dit project is dat mensen (indien aantoonbaar) met een kleinere portemonnee ook leuke meubels voor hun inrichting kunnen kopen.

Hoe lang duurt een woningontruiming?

De duur van een woningontruiming kan variëren afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid spullen. Gemiddeld duurt het één dag. Dit proces bespreken we uitgebreid voorafgaand. We plannen samen de woningontruiming zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een woningontruiming?

Bij een woningontruiming of verhuizing is de prijs afhankelijk van meerdere factoren. Het is namelijk zo dat elke woningontruiming of verhuizing anders is. De prijs van een woningontruiming of verhuizing is afhankelijk van de onderstaande sectoren:

 • Hoe groot is de woning?
 • Moet de vloerbedekking verwijderd worden en ligt hij vast of los?
 • Hoe is de toegankelijkheid van de woning?
 • Is er een lift of moet een verhuislift worden ingezet?
 • Hoeveel boedel is er nog aanwezig en heeft deze nog waarde?
 • Zijn herstelwerkzaamheden noodzakelijk?
 • Is er veel afval dat afgevoerd moet worden?

 

Om een duidelijke prijsopgave te kunnen maken voor uw woningontruiming of verhuizing, is het belangrijk voor ons om samen even kennis te maken zodat we ook de situatie in kunnen schatten. U kunt vrijblijvend en gratis een offerte opvragen voor uw woningontruiming of verhuizing via de knop rechtsboven offerte of door hier te klikken.

Is een offerte gratis en vrijblijvend?

Jazeker! Wij komen graag bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken voor een ontruiming of verhuizing. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, ongeacht uw keuze.

Kan ik aanwezig zijn tijdens de ontruiming?

Klanten zijn welkom om aanwezig te zijn, maar dit is niet noodzakelijk. Het team kan zelfstandig werken volgens de afgesproken richtlijnen. Voor de ontruiming maken we duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hoe wordt er omgegaan met gevaarlijk afval?

Wij zullen gevaarlijk afval volgens wettelijke richtlijnen veilig verwijderen en afvoeren. Mochten we deze tegenkomen tijdens de ontruiming dan stellen we u hier uiteraard van op de hoogte.

Wat moet ik doen ter voorbereiding op de ontruiming?

Het is handig om persoonlijke spullen en belangrijke documenten van tevoren veilig te stellen. We raden dus aan om de ruimtes even globaal door te lopen zodat u zelf ook niet voor verrassingen komt te staan.

Wat gebeurt er met mijn waardevolle spullen?

Indien er sprake is bij een woningontruiming van waardevolle spullen die tijdens de gratis vrijblijvende offerte afspraak worden gezien, wordt dit verrekend met de offerte.