Zwaar vervuilde woning schoonmaken

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

Vervuilde woning schoonmaken

Soms komt het voor dat een woning zo extreem vervuild is dat het onbegonnen werk is om zelf nog aan de schoonmaak te beginnen. In de meeste gevallen gebeurt dit bij mensen die lange tijd in eenzaamheid hebben geleefd en door lichamelijke of psychische problemen niet meer in staat zijn geweest om hun woning schoon te houden. Op het moment dat de situatie ontdekt wordt door een familielid of woningbouwcorporatie, dan heeft de persoon vaak de situatie zo lang verborgen gehouden dat we met een sterk vervuilde woning te maken hebben. Op dit moment kunt u JHC Woningontruiming inschakelen om dit professioneel en discreet voor u op te lossen.

Werkwijze bij een sterk vervuilde woning schoonmaken

Als er sprake is van een vervuilde woning, dan moet onze werkwijze voor het schoonmaken hiervan worden aangepast. Echter, er is geen enkele schoonmaak of woningontruiming die wij niet aankunnen. De eerste prioriteit ligt in deze gevallen altijd bij het ontruimen en leegruimen van al het afval in de woning. Dit wordt door ons op een milieubewuste manier afgevoerd. Het volgende stadium is de schoonmaak van de woning, waarbij extra aandacht wordt besteed aan het desinfecteren van de woning. In een sterk vervuilde woning is namelijk vaak afval te vinden dat al in verregaande staat van ontbinding is. De laatste fase is het verwijderen van alle nare geurtjes in huis. Het resultaat is een woning die weer volledig als nieuw is.

Belangrijke aandachtspunten bij een vervuilde woning

Het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning is niet hetzelfde als een normale woningontruiming. Er zijn dan ook verschillende belangrijke aandachtspunten waar wij ons aan houden bij het schoonmaken van een vervuilde woning. Zo wordt er van tevoren altijd goed overlegd met de familieleden, woningbouwcorporatie of GGZ-instelling wat er van ons verwacht wordt. Verder is het waarborgen van de privacy tijdens het schoonmaken van een vervuilde woning ook zeer belangrijk. Dankzij onze ervaring met dergelijke schoonmaakwerkzaamheden houden wij hier rekening mee.

Hulp bij het schoonmaken van een vervuilde

woning Als u professionele hulp nodig heeft bij het schoonmaken van een vervuilde woning, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons contactformulier, ons direct bellen of een verzoek indienen om teruggebeld te worden. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van gratis advies over uw specifieke situatie. Ons werkgebied beslaat de hele provincie Brabant en zelfs daarbuiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Laat u ons terugbellen

14 + 6 =