Werkwijze

Werkwijze

JHC-Woningontruiming biedt zijn ontruimingsdiensten en verhuisdiensten aan door het gehele land en Belgisch-Limburg. Als eerst komen wij langs voor een persoonlijke kennismaking, tijdens dit gesprek bekijken wij het desbetreffende pand. Wij zullen tijdens dit gesprek met u doornemen wat u van ons verwacht, hierbij zullen wij ook advies geven wat u het beste kan doen. Binnen 24 uur na onze eerste kennismaking volgt de offerte die u middels de mail via ons krijgt. Indien u akkoord bent met de offerte zullen wij een afspraak inplannen wanneer de ontruiming of verhuizing plaats zal vinden.

 

Bij een volledige woningontruiming haalt de familie in vele gevallen zelf eerst de dierbare en kostbare spullen uit de woning. U kunt ook samen met ons een lijst opstellen waarin u de kostbare bezittingen opgeeft, wij zullen deze dan zorgvuldig voor u verpakken. Verder raden wij u aan om op de dag van de ontruiming zelf niet aanwezig te zijn, dit kan voor sommigen een emotionele belevenis zijn.

 

Voor overige huisraad zoeken wij een nuttige bestemming zodat de spullen waar mogelijk een tweede leven hebben. Goederen die niet meer bruikbaar zijn worden door ons milieubewust verwerkt.

 

Wij als JHC-Woningontruiming willen graag helpen bij de maatschappij en zullen hierom alle kleding, schoenen en overige textiel overhandigen aan het Leger des Heils. Als het pand leeg is zorgen wij dat het achtergelaten wordt zoals afgesproken of zogezegd “bezemschoon”.

Stappenplan volledige woningontruiming / ontruiming

 1. Na uw telefoontje, mailtje of brief nemen wij binnen 24 uur contact op voor een afspraak op korte termijn.
 2. Wij bekijken samen het desbetreffende pand wat ontruimd moet worden en bespreken met u uw wensen en geven u advies over de ontruiming.
 3. Wij stellen een offerte op middels de wensen en aanvragen van u, deze zal uiterlijk 24 uur na onze eerste kennismaking middels de mail in uw bezit zijn.
 4. Na formeel akkoord op de offerte zullen wij op korte termijn de woningontruiming / ontruiming inplannen.
 5. Als de familie of directbetrokkenen dat niet al gedaan hebbben, halen wij eerst de spullen met (emotionele) waarde waarvan u heeft aangegeven die te behouden uit de woning. Deze worden zorgvuldig ingepakt en apart gezet.
 6. Het pand zal ontruimd en bezemschoon wodren achtergelaten. Voor de bruikbare spullen zal een nuttige bestemming worden gezocht.
 7. Onbruikbare spullen uit de woningontruiming / ontruiming zullen milieubewust worden afgevoerd.
 8. Als het pand is ontruimd en leeg is worden indien gewenst de aanvullende diensten uitgevoerd. Deze zijn besproken tijdens de opmaak van een offerte, denk hierbij aan; verwijdering vloerbedekking, verzorgen van kleine repraties, eindinspectie, lappen van de ramen etc. Voor een actueel overzicht van onze aanvullende diensten verwijzen wij u door naar de onderstaande pagina.

Stappenplan volledige verhuizing

 1. Na uw telefoontje, mailtje of brief nemen wij binnen 24 uur contact op voor een afspraak op korte termijn.
 2. Wij bekijken samen het desbetreffende pand, bespreken uw wensen en adviseren u.
 3. Wij stellen een offerte op, deze zal uiterlijk 24 na onze eerste kennismaking in uw bezit zijn.
 4. Na goedkeuring van de offerte plannen wij op korte termijn de verhuizing en komen wij binnen 48 uur de verhuisdozen brengen.
 5. Als u alles zorgvuldig heeft ingepakt kan de verhuizing beginnen.
 6. Na afloop van de verhuizing, mag u de dozen voor onbepaalde tijd gebruiken. Indien u het heeft uitgepakt komen wij de dozen zo snel mogelijk ophalen.

Note: Het is ook mogelijk d.m.v. een verhuislift de verhuizing uit te voeren.