Verhuizen

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

Verhuizen

Een verhuizing is een grote gebeurtenis, vooral als u al wat ouder bent en naar een kleinere woning gaat. Het kan lastig zijn om te wennen aan de nieuwe omgeving en afscheid te nemen van vertrouwde meubels en spullen die niet mee kunnen. In zo’n situatie is het fijn om de planning en uitvoering van de verhuizing over te laten aan professionals die net zo zorgvuldig te werk gaan als u zelf zou doen. JHC Woningontruiming biedt de oplossing voor een soepele verhuizing!

Bij een (senioren)verhuizing gaan we als volgt te werk:

  1. Bespreken van uw wensen
  2. Indien gewenst, inpakken en demonteren
  3. Laden, vervoeren en lossen
  4. Indien gewenst, uitpakken en monteren

Samen met u bekijken we uw huidige en toekomstige woning en bespreken we uw wensen. Wat wilt u meenemen en wat niet? Hoe wilt u de nieuwe woning inrichten? Welke taken wilt u zelf doen en welke wilt u aan ons overlaten? Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al uw spullen inpakken, verlichting demonteren, of het in en uit elkaar halen van een kast. We kunnen de verhuizing volledig aanpassen aan uw wensen, niets is te veel gevraagd. Wij zorgen voor het laden, vervoeren en lossen van uw inboedel, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard plaatsen we de meubels en dozen op de plek die u aangeeft of van tevoren heeft aangegeven.

Indien gewenst kunnen we ook uw spullen uitpakken en opbergen zoals u wilt. We kunnen zelfs de gehele inrichting verzorgen, inclusief het ophangen van schilderijen en verlichting.

Nadat u helemaal gesetteld bent in uw nieuwe woning, gaan wij – indien afgesproken – aan de slag in uw oude huis. We zorgen ervoor dat de woning keurig wordt achtergelaten, precies zoals u, de woningcorporatie, de makelaar of de familie wenst. U kunt erop vertrouwen dat uw verhuizing bij ons in goede handen is!

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Laat u ons terugbellen

1 + 5 =