Over ons

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 4.6 / 5.0

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur een offerte op maat

Oplevergarantie

Vertrouwd

Snel bereikbaar

Over JHC-Woningontruiming

Welkom bij JHC-Woningontruiming! In 2020 werd ons bedrijf opgericht door Joey Adams, een gedreven ondernemer met een passie voor handel. Al van jongs af aan wist Joey dat hij wilde handelen, en hij begon op de middelbare school met het verhandelen van allerlei kleine spullen, zoals meubilair en servies.
Tijdens zijn handelsactiviteiten kwam Joey regelmatig bij mensen over de vloer die van hun gehele inboedel af moesten. Veel van hen wisten niet wat ze met de spullen moesten doen. Joey besloot dit verder te onderzoeken en op zoek te gaan naar oplossingen.
Toen Joey 18 werd, kocht hij zijn eerste bus. Hiermee bezocht hij klanten en kocht hij de spullen waarin hij interesse had. Wanneer mensen vroegen of hij ook iets kon doen met de rest van de inboedel, stelde hij voor om het tegen een kleine vergoeding af te voeren naar de stort. Dit idee begon steeds beter te lopen.
Uiteindelijk, terwijl Joey nog op school zat, besloot hij in 2020 zijn eigen bedrijf op te richten. Hij verkocht zijn busje en kocht een grotere bus, gevolgd door een bakwagen en enkele aanhangers om de laadcapaciteit te vergroten en woningen zo snel mogelijk leeg te maken.
Naast woningontruimingen groeide de vraag naar aanverwante diensten, zoals het verwijderen van vloerbedekking of laminaat, het demonteren van lampen en het volledig schoonmaken van woningen. Ook werd er steeds vaker gevraagd of we ook verhuizingen verzorgden. Joey besloot om ook verhuizingen aan te bieden om aan deze vraag te voldoen.
Bij JHC-Woningontruiming streven we ernaar om woningontruimingen en verhuizingen efficiënt en professioneel af te handelen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het leegmaken, schoonmaken en eventueel verhuizen van uw woning. We begrijpen dat deze processen vaak gepaard gaan met emotionele en praktische uitdagingen, en we zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij uw woningontruiming of verhuizing. Bij JHC-Woningontruiming staan we klaar om u te helpen met onze professionele diensten en uitgebreide ervaring.

Eigenaar Joey Adams ~ © JHC-Woningontruiming

JHC-Woningontruiming de partner voor al uw verhuizingen of woningontruimingen

JHC-Woningontruiming is te zien in het gehele land, ons servicegebied rijkt zelfs ook naar België! Geen klus is JHC-Woningontruiming te groot, of het nu gaat om een kleine verhuizing en/of woningontruiming, wij staan voor u klaar. Wij zijn daar voor het opleverklaar maken van uw woning, bedrijspand, zorgkamer of andere diverse panden. 

Bij JHC-Woningontruiming streven we naar uw tevredenheid. We bieden gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan, speciaal afgestemd op uw woningontruiming of verhuizing. Ons ervaren team zorgt voor een bezemschone oplevering, conform de vereisten. Vertrouw op onze professionele aanpak en maak uw woningontruiming of verhuizing stressvrij. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming of verhuizing. Met JHC-Woningontruiming kunt u met een gerust hart verder gaan met uw nieuwe hoofdstuk, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze overgang.

Laat ons u helpen bij uw woningontruiming en verhuizing. Ontdek waarom JHC-Woningontruiming de ideale keuze is voor uw behoeften. Neem contact met ons op en geniet van een professionele en efficiënte service die uw verwachtingen overtreft.

JHC-Woningontruiming

✔ Daar voor al uw woningontruimingen en verhuizingen

✔ Totaaloplossing als het gaat om woningontruiming of verhuizingen

✔ Divers aanvullend dienstaanbod zoals vloerverwijdering en reiniging

✔ Opleverbaar en oplevergarantie

✔ Donatie van goede spullen

Werkwijze

JHC-Woningontruiming ontzorgt; wij begrijpen dat de verhuizing van een familielid naar een verpleeg- of verzorgingstehuis of een plotseling overlijden een emotionele gebeurtenis vormt. Er moet in korte tijd veel geregeld worden, en we kunnen ons voorstellen dat u het verhuizen en leegmaken van de woning er niet bij kunt hebben. Wij zorgen voor een woningontruiming en brengen de woning terug in de oorspronkelijke staat. Natuurlijk volgens de regels van de woningcorporatie of de makelaar, op basis van uw wensen.

Voortraject

Woont u in ons werkgebied (Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland)? Dan komen we eerst langs voor een persoonlijke kennismaking. In de overige provincies gebeurt dat in overleg. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende woning en bespreken we met u wat u precies van ons verwacht. Binnen 48 uur ontvangt u dan onze offerte voor een woningontruiming of andere dienstverlening. Zodra u akkoord bent, maken we afspraken over de planning.

 

Laat u ons terugbellen

7 + 10 =