Benieuwd naar onze eerdere klanten?
Neem een kijkje met de tevreden klanten die u al voor gingen!

Foto gallerij

Ontruimingen

JHC-Woningontruiming is begonnen met het ontruimen van diverse panden zo een 2 jaar terug. Wij als ontruimingsbedrijf snappen dat er soms situaties spelen waarbij het ontruimen van een woning een moeilijk proces kan zijn voor de klant, hierom bieden wij ook de dienst “oplevering aan de woningbouw”. Verder zijn wij gespecialiseerd in het beschemschoon opleveren van een pand. 

Wij Leveren onze diensten aan zowel particulieren of zakelijke klanten. Wij gaan secuur te werk en zullen middels de afspraken die gemaakt zijn met de klant te werk gaan.

Verhuizingen

Wij als JHC-Woningontruiming zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontruimen van panden, maar zo regelen wij ook van A tot Z uw verhuizing. Wij leveren diverse diensten in het verzorgen van een verhuizing. Zo beschikken wij ook over voldoenen verhuisdozen en verpakkingsmaterialen die u gratis bij elke verhuizing in gebruiksleen krijgt.

Wij zijn al langere tijd actief op het gebied van verhuisservice en doen alles in overleg met de klant. Tijdens de verhuizingen gaan wij zorgvuldig om met uw spullen, want dat is onze taak als verhuisbedrijf. Het netjes van A naar B krijgen van uw spullen! Wij weten dat er tijdens een verhuizing veel bij komt kijken, maar wij proberen altijd mee te denken met de klant.