Contact

Contact

JHC-Woningontruiming biedt zijn ontruimingsdiensten en verhuisdiensten aan door het gehele land en Belgisch-Limburg. Als eerst komen wij langs voor een persoonlijke kennismaking, tijdens dit gesprek bekijken wij het desbetreffende pand. Wij zullen tijdens dit gesprek met u doornemen wat u van ons verwacht, hierbij zullen wij ook advies geven wat u het beste kan doen. Binnen 24 uur na onze eerste kennismaking volgt de offerte die u middels de mail via ons krijgt. Indien u akkoord bent met de offerte zullen wij een afspraak inplannen wanneer de ontruiming of verhuizing plaats zal vinden.

 

Bij een volledige woningontruiming haalt de familie in vele gevallen zelf eerst de dierbare en kostbare spullen uit de woning. U kunt ook samen met ons een lijst opstellen waarin u de kostbare bezittingen opgeeft, wij zullen deze dan zorgvuldig voor u verpakken. Verder raden wij u aan om op de dag van de ontruiming zelf niet aanwezig te zijn, dit kan voor sommigen een emotionele belevenis zijn.

 

Voor overige huisraad zoeken wij een nuttige bestemming zodat de spullen waar mogelijk een tweede leven hebben. Goederen die niet meer bruikbaar zijn worden door ons milieubewust verwerkt.

 

Wij als JHC-Woningontruiming willen graag helpen bij de maatschappij en zullen hierom alle kleding, schoenen en overige textiel overhandigen aan het Leger des Heils. Als het pand leeg is zorgen wij dat het achtergelaten wordt zoals afgesproken of zogezegd “bezemschoon”.

Openingstijden:

Ma t/m Za: 8:00 t/m 19:00

KVK-Nummer: 80670938
BTW-Nummer: NL003471459B60

KVK-Nummer: 80670938
BTW-Nummer: 03471459B60

Neem contact met ons op!

Neem middels het onderstaande formulier contact met ons op.


    Follow by Email
    Instagram
    Whatsapp